Wat kost uw uitvaartverzekering?

Geboortedatum:

Uw uitvaartverzekering regelen
 

Daarom een uitvaartverzekering regelen

Vaak komt het overlijden onverwacht. Uw uitvaart verzekeren, doet u daarom nooit te vroeg. Want een begrafenis of crematie kost geld. Heeft u niet voldoende geld opzijgelegd voor uw uitvaart? Dan draaien uw nabestaanden op voor de kosten. Dit is een nare verrassing in een toch al verdrietige periode. Uw uitvaartverzekering regelen is dus een blijk van liefde voor uw nabestaanden.

Uw uitvaartverzekering regelen is eenvoudig

Wilt u een uitvaartverzekering aanvragen bij DLE Drachten? Dit gaat gemakkelijk: word nu lid. U krijgt dan automatisch onze basisverzekering. Deze dekt de kosten van een sobere uitvaart. Uw uitvaartverzekering regelen bij DLE Drachten betekent bovendien dat u profiteert van allerlei ledenvoordelen.

Overstappen van uitvaartverzekering

Regelmatig willen mensen van uitvaartverzekering overstappen naar DLE Drachten. Dit noemt men ook wel de uitvaartverzekering oversluiten. We leggen kort uit hoe dat werkt en wat de gevolgen zijn. Overstappen van uitvaartverzekering kan bij de meeste verzekeraars op twee manieren: uw polis afkopen of premievrij maken. Afkopen houdt in dat de dekking vervalt en u stopt met premie betalen. Premievrij maken houdt in dat de verzekering actief blijft, maar u stopt met premie betalen. Daarna kunt u eenvoudig uw nieuwe uitvaartverzekering regelen/aanvragen bij DLE: word nu lid Let op: van uitvaartverzekering overstappen is vaak financieel ongunstig voor het uit te keren bedrag van uw huidige verzekering. Ook kan uw verzekeraar extra kosten in rekening brengen. Toch kan overstappen van uitvaartverzekering ook voordelen hebben. Onze verzekeringsexpert rekent het graag voor u uit. Neem vrijblijvend contact op

Aanvullende uitvaartverzekering regelen

Bij DLE Drachten kunt u uw uitvaartverzekering op maat afsluiten. Heeft u eenmaal onze basisverzekering dan kunt u uw verzekerde bedrag altijd nog verhogen. U kunt bijvoorbeeld uitbreiden met een aanvullende verzekering of met een uitvaartdeposito. Tussentijds aanpassen kan tot en met uw 70ste levensjaar. Aan een deposito zijn geen leeftijdsgrenzen.

Uitvaartverzekering afsluiten bij ziekte

Heeft u besloten dat u een uitvaartverzekering nodig heeft, maar bent u ziek? Vaak kunt u dan gewoon een uitvaartverzekering regelen bij DLE Drachten. Maar dit hangt volledig af van uw ziekte of aandoening. Daarom vragen we u een gezondheidsverklaring in te vullen. Dit heeft te maken met een risico-inschatting. Soms is de gezondheidssituatie van mensen zodanig dat het risico op overlijden beduidend groter is dan gebruikelijk. In zo’n geval kan het bestuur van DLE Drachten overwegen u te weigeren als verzekerde of een wachttijd voor uitkering aanhouden. Bent u terminaal ziek maar wilt u toch een uitvaartverzekering regelen bij DLE Drachten? Dan is ons uitvaartdeposito een oplossing. Hiervoor heeft u geen gezondheidsverklaring nodig.

 

Uitvaartverzekering regelen, aanvragen of overstappen? Neem contact op.